Kolejne spotkanie brokerskie w zakresie aktualnych i przyszłościowych wyróżników jakości żywności.
Serdecznie zapraszamy przedsiębiorców i pracowników z sektora rolno-spożywczego woj. warmińsko-mazurskiego na kolejne SPOTKANIE BROKERSKIE
W programie m.in.:
-Aktualne i przyszłościowe wyróżniki jakości żywieniowej, energetycznej i funkcjonalnej żywności
- Związki bioaktywne w żywności
- Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne – jak oznakować produkty spożywcze?
Miejsce spotkania : Giżycko, Hotel Masovia, ul. Dąbrowskiego 8, hotelmasovia.pl
TERMIN: 27 lutego 2013 (środa), godz. 11:00-14:00
Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o rejestrację do dnia 20 lutego 2013 przez niniejszą stronę internetową w zakładce "spotkanie brokerskie" lub przesyłając e-mail: s2b@pan.olsztyn.pl
Udział w spotkaniu jest bezpłatny - zapewniamy materiały informacyjne i lunch.