Projekt "Oficer Łącznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji pomiędzy nauką a przemysłem rolno-sopżywczym województwa warmińsko-mazurskiego".
Aktualnosci

Kolejne spotkanie brokerskie w zakresie aktualnych i przyszłościowych wyróżników jakości żywności.

Serdecznie zapraszamy przedsiębiorców i pracowników z sektora rolno-spożywczego woj. warmińsko-mazurskiego na kolejne SPOTKANIE BROKERSKIE

W programie m.in.:

-Aktualne i przyszłościowe wyróżniki jakości żywieniowej, energetycznej i funkcjonalnej żywności

- Związki bioaktywne w żywności

- Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne – jak oznakować produkty spożywcze?

Miejsce spotkania : Giżycko, Hotel Masovia, ul. Dąbrowskiego 8, hotelmasovia.pl 

TERMIN: 27 lutego 2013 (środa), godz. 11:00-14:00

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o rejestrację do dnia 20 lutego 2013 przez niniejszą stronę internetową w zakładce "spotkanie brokerskie" lub przesyłając e-mail: s2b@pan.olsztyn.pl

Udział w spotkaniu jest bezpłatny - zapewniamy materiały informacyjne i lunch.

Dodano: 2013-02-08 10:38:22 przez
Oficer Łacznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji
pomiędzy nauką a przemysłem rolno-spożywczym województwa warmińsko-mazurskiego