Projekt "Oficer Łącznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji pomiędzy nauką a przemysłem rolno-sopżywczym województwa warmińsko-mazurskiego".
Aktualnosci

Spotkanie brokerskie dla przedsiębiorców zatytułowane: "Analiza sensoryczna żywności – metody i zastosowanie w branży spożywczej".

Instytut w ramach projektu „Oficer Łącznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji pomiędzy nauką a przemysłem rolno-spożywczym województwa warmińsko-mazurskiego” organizuje w dniu 14.03.2013 spotkanie brokerskie dla przedsiębiorców zatytułowane:

"Analiza sensoryczna żywności – metody i zastosowanie w branży spożywczej".

Spotkanie prowadzone będzie w formie wykładu i warsztatów przez pracowników Laboratorium Sensorycznego Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie. Rejestracja i więcej informacji w zakładce "Spotkania brokerskie".

Dodano: 2013-03-13 12:47:41 przez
Oficer Łacznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji
pomiędzy nauką a przemysłem rolno-spożywczym województwa warmińsko-mazurskiego