Projekt "Oficer Łącznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji pomiędzy nauką a przemysłem rolno-sopżywczym województwa warmińsko-mazurskiego".
Aktualnosci

"Analiza sensoryczna żywności – metody i zastosowanie w branży spożywczej".

Kolejne spotkanie brokerskie dla przedsiębiorców z analizy sensorycznej żywności.

Instytut w ramach projektu „Oficer Łącznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji pomiędzy nauką a przemysłem rolno-spożywczym województwa warmińsko-mazurskiego” organizuje w dniu 17.04.2013 kolejne już spotkanie brokerskie dla przedsiębiorców zatytułowane:

"Analiza sensoryczna żywności – metody i zastosowanie w branży spożywczej".

Spotkanie prowadzone będzie w formie wykładu i warsztatów przez pracowników Laboratorium Sensorycznego Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie. Rejestracja i więcej informacji w zakładce "Spotkania brokerskie".

Dodano: 2013-04-16 15:13:23 przez
Oficer Łacznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji
pomiędzy nauką a przemysłem rolno-spożywczym województwa warmińsko-mazurskiego