Projekt "Oficer Łącznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji pomiędzy nauką a przemysłem rolno-sopżywczym województwa warmińsko-mazurskiego".
Aktualnosci

„Nowoczesne metody monitorowania jakości i bezpieczeństwa żywności”

Serdecznie zapraszamy przedstawicieli przemysłu rolno-spożywczego na kolejne spotkanie brokerskie zatytułowane „Nowoczesne metody monitorowania jakości i bezpieczeństwa żywności”.

W programie m.in.

- Alergeny pokarmowe- analityczne metody oznaczania w żywności.

- Genetyczna identyfikacja i różnicowanie bakterii.

- Chromatograficzne metody analizy substancji biologicznie aktywnych

jako wyznaczniki jakości żywności.

MIEJSCE: Giżycko, Hotel Masovia, ul. Dąbrowskiego 8, hotelmasovia.pl

TERMIN: 21 maja 2013 (wtorek), godz. 10.30-13.30

ZGŁOSZENIE: przez rejestrację na niniejszej stronie w zakładce "Spotkania brokerskie" lub mailowo do dnia 20.05.2013r., s2b@pan.olsztyn.pl

Dodano: 2013-05-13 15:30:34 przez
Oficer Łacznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji
pomiędzy nauką a przemysłem rolno-spożywczym województwa warmińsko-mazurskiego