Spotkanie brokerskie dla przedsiębiorców. Olsztyn 29.05.2014 „Bezpieczeństwo, jakość i znakowanie żywności”
Miło nam zaprosić ponownie przedsiębiorców Warmii i Mazur na spotkanie brokerskie dotyczące „Bezpieczeństwa, jakości i znakowania żywności”
W programie poruszane będą tematy m.in.:
- Alergenność żywności- a procesy technologiczne.
- Chromatograficzne metody analizy substancji biologicznie aktywnych jako wyznaczniki jakości żywności.
- Zmiany w znakowaniu żywności w świetle nowego Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.
MIEJSCE: Olsztyn, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN, ul. Tuwima 10
TERMIN: 29 maja 2014 (czwartek), godz. 10.30-13.30
ZGŁOSZENIE: przez rejestrację na stronie www.s2b.pan.olsztyn.pl lub mailowo do 27.05.2014r., s2b@pan.olsztyn.pl