Projekt "Oficer Łącznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji pomiędzy nauką a przemysłem rolno-sopżywczym województwa warmińsko-mazurskiego".
Aktualnosci

Spotkanie brokerskie: „Właściwości prozdrowotne produktów żywnościowych - jak je zbadać?” - 15.10.2014

Zapraszamy na kolejne spotkanie brokerskie zatytułowane „Właściwości prozdrowotne produktów żywnościowych - jak je zbadać?”

W programie m.in.

  •  Potencjał naukowy i kierunki rozwoju badań na rzecz przemysłu rolno-spożywczego w IRZiBŻ PAN w Olsztynie.
  •  Narzędzia umożliwiające badania wybranych właściwości prozdrowotnych produktów żywnościowych
  •  Nowe środki finansowe w latach 2014-2020 a możliwości wsparcia przedsiębiorstw.                                                                                                                                                         Zapisy i szczegółowy program w zakładce:  SPOTKANIE BROKERSKIE
Dodano: 2014-10-07 16:31:51 przez
Oficer Łacznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji
pomiędzy nauką a przemysłem rolno-spożywczym województwa warmińsko-mazurskiego