Spotkanie brokerskie dla przedstawicieli branży piekarskiej i spożywczej- 28.09.2012
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie serdecznie zaprasza przedsiębiorców i pracowników z branży piekarniczo-cukierniczej województwa warmińsko-mazurskiego na spotkanie brokerskie z naukowcami.
W programie:
- Prozdrowotne produkty piekarnicze: żytnie, gryczane i pszenno-gryczane - prof. dr hab. Henryk Zieliński
- Indeks glikemiczny a produkty piekarskie – dr inż. Małgorzata Wronkowska
- Profil tekstury pieczywa: możliwości analityczne – dr inż. Tomasz Jeliński
- Nowe wymagania UE w znakowaniu żywności – dr inż. Tomasz Dołgań
Spotkanie odbędzie się w Mrągowie w Hotelu Gościniec Molo, ul. Jeziorna 1B, w dniu 28 września 2012 (piątek), godz. 11:00-14:00. Prosimy o zgłoszenia mailowe do 24 września 2012 r. na adres mailowy:s2b@pan.olsztyn.
Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Prezentacje do pobrania (kliknij prezentację)