Projekt "Oficer Łącznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji pomiędzy nauką a przemysłem rolno-sopżywczym województwa warmińsko-mazurskiego".
Spotkanie Brokerskie- Aktualne i przyszłościowe wyróżniki jakości żywności -27.02.2013

Serdecznie zapraszamy przedsiębiorców i pracowników z sektora rolno-spożywczego woj. warmińsko-mazurskiego na kolejne SPOTKANIE BROKERSKIE

w programie m.in.:

-Aktualne i przyszłościowe wyróżniki jakości żywieniowej, energetycznej i funkcjonalnej żywności

- Związki bioaktywne w żywności

- Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne – jak oznakować produkty spożywcze?

Miejsce spotkania : Giżycko, Hotel Masovia, ul. Dąbrowskiego 8, hotelmasovia.pl   

Termin: 27 lutego 2013 (środa), godz. 11:00-14:00

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o rejestrację do dnia 20 lutego 2013 przez niniejszą stronę internetową lub przesyłając e-mail: s2b@pan.olsztyn.pl

Udział w spotkaniu jest bezpłatny

SZCZEGÓŁOWY PROGRAM (kliknij tutaj)

Prezentacje:

Prof. Henryk Kostyra (kliknij)

Dr Anna Horszwald (kliknij)

Dr Tomasz Dołgań (kliknij)

Oficer Łacznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji
pomiędzy nauką a przemysłem rolno-spożywczym województwa warmińsko-mazurskiego