Spotkanie Brokerskie- Aktualne i przyszłościowe wyróżniki jakości żywności -27.02.2013
Serdecznie zapraszamy przedsiębiorców i pracowników z sektora rolno-spożywczego woj. warmińsko-mazurskiego na kolejne SPOTKANIE BROKERSKIE
w programie m.in.:
-Aktualne i przyszłościowe wyróżniki jakości żywieniowej, energetycznej i funkcjonalnej żywności
- Związki bioaktywne w żywności
- Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne – jak oznakować produkty spożywcze?
Miejsce spotkania : Giżycko, Hotel Masovia, ul. Dąbrowskiego 8, hotelmasovia.pl
Termin: 27 lutego 2013 (środa), godz. 11:00-14:00
Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o rejestrację do dnia 20 lutego 2013 przez niniejszą stronę internetową lub przesyłając e-mail: s2b@pan.olsztyn.pl
Udział w spotkaniu jest bezpłatny
SZCZEGÓŁOWY PROGRAM (kliknij tutaj)
Prezentacje: