Projekt "Oficer Łącznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji pomiędzy nauką a przemysłem rolno-sopżywczym województwa warmińsko-mazurskiego".
Spotkanie brokerskie - Aktualne i przyszłościowe wyróżniki jakości żywności - 10.04.2013

Serdecznie zapraszamy przedsiębiorców i pracowników z sektora rolno-spożywczego woj. warmińsko-mazurskiego na kolejne SPOTKANIE BROKERSKIE

w programie m.in.:

-Aktualne i przyszłościowe wyróżniki jakości żywieniowej, energetycznej i funkcjonalnej żywności

- Związki bioaktywne w żywności

- Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne – jak oznakować produkty spożywcze?

MIEJSCE: Giżycko, Hotel Masovia, ul. Dąbrowskiego 8, hotelmasovia.pl

TERMIN: 10 kwietnia 2013 (środa), godz. 11:00-14:00

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o rejestrację do dnia 29 marca 2013
(e-mail: s2b@pan.olsztyn.pl, lub przez ninijeszą stronę internetową)

 

Udział w spotkaniu jest bezpłatny

Program (kliknij tutaj)

Oficer Łacznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji
pomiędzy nauką a przemysłem rolno-spożywczym województwa warmińsko-mazurskiego