Spotkanie brokerskie - Aktualne i przyszłościowe wyróżniki jakości żywności - 10.04.2013
Serdecznie zapraszamy przedsiębiorców i pracowników z sektora rolno-spożywczego woj. warmińsko-mazurskiego na kolejne SPOTKANIE BROKERSKIE
w programie m.in.:
-Aktualne i przyszłościowe wyróżniki jakości żywieniowej, energetycznej i funkcjonalnej żywności
- Związki bioaktywne w żywności
- Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne – jak oznakować produkty spożywcze?
MIEJSCE: Giżycko, Hotel Masovia, ul. Dąbrowskiego 8, hotelmasovia.pl
TERMIN: 10 kwietnia 2013 (środa), godz. 11:00-14:00
Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o rejestrację do dnia 29 marca 2013
(e-mail: s2b@pan.olsztyn.pl, lub przez ninijeszą stronę internetową)
Udział w spotkaniu jest bezpłatny