Projekt "Oficer Łącznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji pomiędzy nauką a przemysłem rolno-sopżywczym województwa warmińsko-mazurskiego".
Spotkanie brokerskie:Właściwości prozdrowotne produktów żywnościowych - jak je zbadać?-15.10.2014

W programie m.in.

  •  Potencjał naukowy i kierunki rozwoju badań na rzecz przemysłu rolno-spożywczego w IRZiBŻ PAN w Olsztynie.
  • Narzędzia umożliwiające badania wybranych właściwości prozdrowotnych produktów żywnościowych
  • Nowe środki finansowe w latach 2014-2020 a możliwości wsparcia przedsiębiorstw.

UDZIAŁ W SPOTKANIU JEST BEZPŁATNY!

MIEJSCE: Olsztyn, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN, ul. Tuwima 10

TERMIN: 15 października (środa), godz. 10.30-13.00

ZGŁOSZENIE: mailowo do 14.10.2014 s2b@pan.olsztyn.pl  lub  na ninijeszej stronie

SZCZEGÓŁOWY PROGRAM: kliknij tutaj

Oficer Łacznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji
pomiędzy nauką a przemysłem rolno-spożywczym województwa warmińsko-mazurskiego