Projekt "Oficer Łącznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji pomiędzy nauką a przemysłem rolno-sopżywczym województwa warmińsko-mazurskiego".
Właściwości prozdrowotne produktów żywnościowych - jak je zbadać? 23.03.2015
Spotkanie brokerskie:Właściwości prozdrowotne produktów żywnościowych - jak je zbadać?-23.03.2015

W programie m.in.

  •  Potencjał naukowy i kierunki rozwoju badań na rzecz przemysłu rolno-spożywczego w IRZiBŻ PAN w Olsztynie.
  • Narzędzia umożliwiające badania wybranych właściwości prozdrowotnych produktów żywnościowych
  • Nowe środki finansowe w latach 2014-2020 a możliwości wsparcia przedsiębiorstw.

UDZIAŁ W SPOTKANIU JEST BEZPŁATNY!

MIEJSCE: Tymbark GMW Sp. z o.o., Olsztynek, ul. Zielona 16

TERMIN:    23 marca(poniedziałek), godz. 13.00-16.00

Szczegółowy program kliknij tutaj
Oficer Łacznikowy - sieć współpracy i wymiany informacji
pomiędzy nauką a przemysłem rolno-spożywczym województwa warmińsko-mazurskiego