Szkolenie z zakresu zarządzania własnością intelektualną-22.06.2012

Spotkanie brokerskie i prezentacja laboratoriów-30.05.2012

Konferencja

Szkolenie 2-dniowe z własności intelektualnej, 25-26.09.2012

Kolejne spotkanie brokerskie dla branży piekarniczo-cukierniczej- 13.11.2012

Spotkanie brokerskie dla przedstawicieli branży piekarskiej i spożywczej- 28.09.2012

Spotkanie Brokerskie- Aktualne i przyszłościowe wyróżniki jakości żywności -27.02.2013

Spotkanie brokerskie-Standardy prowadzenia badań i organizacji laboratoriów sensorycznych w przedsiębiorstwach sektora rolno-spożywczego -12.07.2013

spotkanie Rady Projektu 21.09.2012

Spotkanie brokerskie- Analiza sensoryczna żywności – metody i zastosowania w branży spożywczej- 17.04.2013

Szkolenie z zakresu transferu wiedzy z nauki do gospodarki i komercjalizacji prac badawczych - 17.10.2013

Dwudniowe szkolenie z Komercjalizacji i Transferu Wiedzy 18-19.11.2013

Spotkanie brokerskie:Właściwości prozdrowotne produktów żywnościowych - jak je zbadać?-15.10.2014

Ostatnie szkolenie z transferu wiedzy i komercjalizacji badań 13-14.01.2014r.

„Nowoczesne metody monitorowania żywności i jej znakowanie ” - 15.12.2014
- ..
